Project of abonnement?

Project of Abonnement?

Swirl

Stel je vraag

Stel je vraag via onze website. Ten laatste de volgende werkdag nemen wij contact met je op om een duidelijk beeld te schetsen van de vraagstelling en uw specifieke noden. Aan de hand hiervan kunnen wij inschatten of deze vraag beantwoord kan worden onder de abonnement formule of het een project betreft.

Abonnement Icon

Abonnement

Heb je geregeld vragen, wil je graag een ‘second’ opinion, heb je nood aan een snel, klaar en duidelijk antwoord op je vraag, maar hoeft dit per se niet via een uitgebreid verslag?

Dan is de abonnement formule iets voor jou! Na contactname geven wij u direct het aantal credits mee en garanderen we binnen de 2 werkdagen een antwoord.

Hoeveel kost dat?

€165

= 4 credits

per maand

Contract voor onbepaalde duur, opzegbaar rekening houdend met een termijn van 1 maand.

Communicatie Icon

Communicatie

Wij geven hier enkel mondeling advies, mogelijks aangevuld met wat aanvullende, schriftelijke informatie. Maar altijd kort, duidelijk en krachtig.

Project

Betreffen de eerder ingewikkelde vragen die meer opzoekingswerk vergen, wensen jullie gebruik te maken van de KMO adviesportefeuille, dient het advies te resulteren in een schriftelijk advies, dan is de project formule eerder aangewezen.

Hoeveel kost dat?

u krijgt een offerte op maat

Overeenkomst Icon

Overeenkomst

U kan hier onze overeenkomst downloaden zodat u een beter beeld krijgt van onze voorwaarden. Aarzel zeker niet van contact op te nemen bij eventuele vragen hieromtrent.

Samengevat

Kader je vraag

Bij een abonnement vertellen we hoeveel credits je nodig hebt

Wij contacteren jou

Mondelinge adviesverlening

Samengevat

Kader je vraag

Bij projecten ontvang je een offerte

Wij contacteren jou

Adviesverlening in nauw contact en overleg

Mogelijkheid tot nazorg